سردار فضلی: کاروان‌های «راهیان نور» تجربه‌های دفاع مقدس را به زمان حال می‌آورد

شماره مطلب:
1018
یکشنبه 1400/07/25 09:09

سردار فضلی: کاروان‌های «راهیان نور» تجربه‌های دفاع مقدس را به زمان حال می‌آورد

جانشین معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران گفت:یکی از راه‌های انتقال تجربیات دفاع مقدس به زمان حال، کاروان‌های راهیان نور است. من توفیق داشتم و مدتی دست‌اندرکار این مهم بودم. وقتی گروه‌ها به مناطق می‌آمدند، از شهدا الگو می‌گرفتند.

سردار علی فضلی، جانشین معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به اهمیت زنده نگه داشتن یاد شهدا در گفت‌وگو با گروه حماسه و مقاومت خبرگزاری فارس بیان داشت: شهدا اعم از شهدای ۸ سال دفاع مقدس، شهدای مدافع حرم و سایر شهدا رفتند تا امروز مردم ایران اسلامی با عزت به زندگی خود ادامه دهند، بنابراین یاد و خاطره شهدا برای ما سازنده است. در حقیقت شهدا به این قبیل مراسمات برای زنده نگه داشتن یادشان، نیازی ندارند.

 یکی از راه‌های انتقال تجربیات دفاع مقدس به زمان حال

وی افزود: شاید آن‌ها هرگز تصور هم نمی‌کردند امروز ما به عنوان یک الگو به آن‌ها اقتدا کنیم، اما نکته حائز اهمیت این است که ما و به ویژه نسل جوان به این یادواره‌ها محتاج و نیازمند هستیم. به عبارت دیگر برای دفاع از دین خدا، گرفتن الگو و محقق کردن آرمان‌های الهی الگوهای مناسبی را انتخاب کنیم.

سردار فضلی با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی شهدا اظهار داشت: واقعیت امر این است که شهدا صادق بودند، به ویژه در مکتب الهی در زمره صادق‌ترین‌ها حضور داشتند. در این راستا لازم است که به آن‌ها اقتدا کنیم و از شهدا برای بصیرت‌افزایی، آینده فرزندان این مرز و بوم و جبهه مقاومت بهره ببریم.

وی درباره تغییر ماهیت جنگ، از جنگ سخت به جنگ نرم ادامه داد: اگر روح پایمردی و مقاومت وجود نداشت و نمی‌توانستیم آن را به حوزه جنگ نرم منتقل کنیم، ممکن بود در این نوع از جنگ آسیب‌پذیری‌های بیشتری داشته باشیم. یکی از راه‌های انتقال تجربیات دفاع مقدس به زمان حال، کاروان‌های راهیان نور است. بنده توفیق داشتم و مدتی دست‌اندرکار این مهم بودم. وقتی گروه‌ها به مناطق می‌آمدند و با اهداف و شخصیت شهدا آشنا می‌‎شدند، از آن‌ها الگو می‌گرفتند.

مقابله با جنگ نرم دشمن نیازمند حالت آفندی است 

جانشین معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: در جنگ نرم که از آن به عنوان جنگ رسانه‌ای نیز یاد می‌شود، باید مردم و مخصوصاً جوانان را مسلح کنیم، چرا که تا زمانی مسلح نشوند، نمی‌توانند دفاع کنند. بنابراین اگر داده‌های مورد نیاز را داشته باشند، به راحتی می‌توانند در این جنگ پیروز شوند.

وی در پایان افزود: به عبارت دیگر مسلح و مجهز کردن مردم به ابزارهای لازم برای حضور در جبهه‌های جنگ نرم کمک می‌کند که آن‌ها به راحتی بتوانند دفاع کنند. البته برای مقابله با جنگ نرم دشمن باید حالت آفندی در نظر گرفته شود، چرا که اگر حالت تدافعی و پدافندی در پیش گرفته شود، میزان آسیب‌پذیری افزایش پیدا می‌کند.

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.
X